Přinášíme nápady. Sdílíme zkušenosti.

Klett Klett blog Novinky z Klettu Bezplatná výměna učebnic a pracovních sešitů zničených povodněmi

Bezplatná výměna učebnic a pracovních sešitů zničených povodněmi
27.9.2024
foto

Nakladatelství Fraus a Klett nakladatelství si uvědomují, jak náročná může být obnova školního vybavení po nedávných povodních. Abychom pomohli školám, kterým voda zcela zničila tištěné výukové materiály, nabízíme bezplatnou výměnu učebnic, pracovních sešitů, metodických příruček a ostatních podpůrných tištěných materiálů z portfolia obou nakladatelství.

Každá škola, která přišla během povodně o učebnice, pracovní sešity a ostatní materiály, může až do konce listopadu 2024 požádat o bezplatnou výměnu těchto publikací. Tato možnost se týká kompletní nabídky v Česku vyvinutých výukových sad Nakladatelství Fraus a Klett nakladatelství, vyjma zahraničních edicí. V případě, že naše skladové zásoby nebudou dostatečné, rádi zajistíme dotisk potřebných materiálů na naše náklady. 

 

Jak postupovat?

Pokud patříte mezi školy poškozené povodněmi, obraťte se prosím na kontaktní osobu Lenku Mochťákovou na e-mailové adrese lenka.mochtakova@klett.cz nebo na telefonním čísle +420 774 022 045. Vše potřebné s Vámi individuálně vyřídí. Nabídku bezplatného dodání výukových materiálů zdarma je možné využít do 30. 11. 2024.

Naším cílem je co nejrychleji a nejefektivněji obnovit školní výuku a pomoci vám zvládnout tuto obtížnou situaci.