Přinášíme nápady. Sdílíme zkušenosti.
Klett Klett akademie Webináře – AJ

Funpark 1 (začínající)

icon
11.9.2024 v 15:30 hod.

icon
lektorka: Mgr. Věra Forejtová


icon
105 z 150


Funpark 1 (neuživatelé) 15:30-16:30
lektorka: Mgr. Věra Forejtová

Výuková sada FUNPARK vám nabízí ucelený materiál pro vytvoření živých a pestrých komunikativních hodin angličtiny, vždy s důrazem na postupné, přirozené osvojování jazyka. Cílem učební sady je provést děti prvním rokem angličtiny zábavně a poutavě, vzbudit zájem o cizí jazyk, radost z poznávání nového, a přitom co nejvíce využít potenciál jazykového rozvoje této věkové skupiny. Současně náš materiál myslí na učitele, kterým se snaží usnadnit práci komplexním přístupem k hodinám, detailní přípravou aktivit, i vytvořením velkého množství rozšiřujících materiálů.

A jak co nejlépe a nejefektivněji využít všechny komponenty FUNPARK vám představíme v průběhu webináře. Detailně se zaměříme na učitelskou verzi pracovní učebnice a její propojení se všemi navazujícími materiály. Podělíme se o tipy, jak zvládnout první hodiny vyučované podle FUNPARK i o první zkušenosti z již odučených hodin. Seminářem vás provede jedna z autorek, která ráda zodpoví jakékoliv otázky.


Přihlášení na seminář




Výše uvedené údaje budou použity pro registraci účastníka a pro zaslání organizačních informací o semináři. Více informací o zpracování osobních údajů naleznete na www.klett.cz/osobniudaje

* Vyplňte v případě, že se jedná o akreditovaný seminář.