Přinášíme nápady. Sdílíme zkušenosti.
Klett Klett akademie Webináře – AJ

Nutty’s English

icon
4.9.2024 v 15:30 hod.

icon
lektorky: Mgr. Iveta Gebauerová a Mgr. Dana Petrů


icon
124 z 150


Nutty’s English 15:30-16:30
lektorky: Mgr. Iveta Gebauerová a Mgr. Dana Petrů

Jak efektivně učit angličtinu žáky 1. a 2. třídy pomocí nové učební sady Nutty's English?

Zajímá vás, jak můžete s touto učební sadou pracovat a využít její potenciál na maximum? Chcete vědět, jaké výhody přinášejí jednotlivé komponenty: Activity Book, Booster, Flashcards, Metodická příručka, maňásek Nutty, Magic Bag? Co najdete v interaktivní verzi?
Autorky výukové sady Mgr. Iveta Gebauerová a Mgr. Dana Petrů vám představí učební sadu Nutty's English tak, abyste mohli vést své žáky k úspěšnému osvojování anglického jazyka přirozenou a hravou formou, ponořit se s nimi do kouzelného světa lesních skřítků zábavně a účinně bez použití češtiny. Dozvíte se, jak efektivně strukturovat výuku, co znamená audio-orální metoda výuky, a proč je důležité podporovat učení prostřednictvím her a rituálů. Autorky popíší i druhý díl sady a přidají také řadu tipů na pohybové hry a extra aktivity.

Přihlášením se na uvedený webinář udělujete souhlas Klett nakladatelství, IC: 49615645 (dále jen „pořizovatel“), pořídit audio/video záznamy webináře s Vaší účastí. Dále souhlasíte s tím, aby Pořizovatel poskytl licenční oprávnění k užití audio/video záznamů třetím osobám.


Přihlášení na seminář




Výše uvedené údaje budou použity pro registraci účastníka a pro zaslání organizačních informací o semináři. Více informací o zpracování osobních údajů naleznete na www.klett.cz/osobniudaje

* Vyplňte v případě, že se jedná o akreditovaný seminář.