Přinášíme nápady. Sdílíme zkušenosti.
Klett Klett akademie Webináře - NJ

Práce s Klett-Blätter

icon
6.11.2024 v 17:00 hod.

icon
lektor: PhDr. Petr Pokorný


icon
129 z 150


Chcete do výuky německého jazyka na ZŠ či SŠ zapojit více her, interaktivních úkolů, komunikačních aktivit nebo například reálií, ale už vás nenapadá nic nového? Zveme Vás na webinář Práce s Klett-Blätter, v jehož průběhu se seznámíte s interaktivním magazínem, který má od minulého školního roku novou podobu a nabízí velké množství doplňkových aktivit. V průběhu webináře si názorně ukážeme, jak funguje prostředí IZZI, jaké úkoly v magazínu Klett-Blätter najdete a jak konkrétně můžete s aktivitami z tohoto magazínu v hodinách němčiny pracovat.

Přihlášením se na uvedený webinář udělujete souhlas Klett nakladatelství, IC: 49615645 (dále jen „pořizovatel“), pořídit audio/video záznamy webináře s Vaší účastí. Dále souhlasíte s tím, aby Pořizovatel poskytl licenční oprávnění k užití audio/video záznamů třetím osobám.


Přihlášení na seminář




Výše uvedené údaje budou použity pro registraci účastníka a pro zaslání organizačních informací o semináři. Více informací o zpracování osobních údajů naleznete na www.klett.cz/osobniudaje

* Vyplňte v případě, že se jedná o akreditovaný seminář.