Přinášíme nápady. Sdílíme zkušenosti.

Německá výslovnost není strašák

icon
1.11.2017 v 11:20 hod.

icon
Kaiserštejnský palác, Malostranské nám. 37/23, 110 00 Malá Strana


icon
19 z 25


Německá výslovnost není strašák
Správná výslovnost a její efektivní trénink je jedním z často opomíjených témat při výuce jazyka na všech jazykových úrovních a u všech věkových skupin. Nácvik výslovnosti však nemusí být jen prostým opakováním nahrávek z učebnic, může být realizován zábavnou a vtipnou formou, která bude žáky bavit. Společně si pojmenujeme základní principy efektivního nácviku výslovnosti, prodiskutujeme jak opravovat výslovnost, abychom žáky neodradili, a na praktických příkladech si ukážeme, jak můžeme žáky zaujmout a nadchnout pro krásný jazyk.

Mgr. Veronika Vrtělková
Je absolventkou Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy v Praze (germanistika a filozofie a společenské vědy). Než nastoupila pedagogickou činnost na středoškolské úrovni (pražské gymnázium), věnovala se vzdělávání dospělých a jazykovým auditům. Spolupracuje na přípravě a vedení seminářů pro učitele a na přípravě jazykových učebnic.


Přihlášení na seminář




Výše uvedené údaje budou použity pro registraci účastníka a pro zaslání organizačních informací o semináři. Více informací o zpracování osobních údajů naleznete na www.klett.cz/osobniudaje

* Vyplňte v případě, že se jedná o akreditovaný seminář.