Možnost využití odkazů zdarma skončila ke 30. 6. 2020.
V případě zájmu si můžete prohlédnou jednu vybranou lekci na webu příslušné série:

Interaktivní učebnice jsou běžně k prodeji na webu www.klett.cz.

Klett program pomoci učitelům – Bloggers

Vážení učitelé anglického jazyka,

ne každý žák má možnost využít online komunikaci se svým vyučujícím. Nejen pro tyto žáky – ale i pro jejich učitele – jsme připravili sérii didaktických materiálů pro procvičení angličtiny, které můžete ihned použít pro domácí přípravu.

Materiály budou vycházet v průběhu dubna a května, resp. do opětovného otevření škol, v cca 10denním intervalu. Budou se skládat ze zadání pro žáky a klíče pro vás, učitele. Prvním tématem jsou logicky Velikonoce.

Všechny materiály jsme v rámci nouzového stavu uvolnili ke kopírování a šíření zdarma. Vycházejí z našich tištěných učebnic, nicméně jsou plně využitelné i pro ty, kteří podle nás nevyučují.

Pro žáky

Tematicky zaměřená dvojstránka k procvičení slovní zásoby Velikonoc je ke stažení zde. Jedná se o PDF, které můžete svým žákům poslat e-mailem v příloze nebo např. přes Bakaláře.

Pro vyučující

Je připraven klíč na vyžádání zde.

Pevně věříme, že tato rychlá podpora pomůže nejen vám, ale i vašim žákům. další materiály očekávejte koncem příštího týdne.

TIP:

Pošlete vašim žákům odkaz na interaktivní podporu Bloggers a pracujte společně bez tištěné učebnice a pracovního sešitu. Vyzkoušejte lekci z Vloggers 2 na téma foodies zde.