Portál s interaktivní podporou mCourser.cz

Portál mCourser.cz nabízí nejmodernější interaktivní podporu k našim učebnicím angličtiny, němčiny a ruštiny. V současné době podporuje tyto výukové sady:

  • angličtina: Bloggers
  • němčina: Klett Maximal interaktiv, Direkt interaktiv a d.leicht
  • ruština: Klassnyje druzja

Portál mCourser.cz nabízí několik modelů využití.

Učitel se svými žáky pracuje s tištěnou verzí učebnice a pracovního sešitu Klett nakladatelství, ale přeje si využívat i portál mCourser.cz.

Pokud postupujete ve výuce podle tištěných učebnic a pracovních sešitů, můžete využívat portál mCourser.cz bezplatně. To platí jak pro vyučující, tak pro žáky. Vyučující pracuje s portálem během hodiny, tj. zobrazuje jednotlivé aktivity na interaktivní tabuli, případně běžné tabuli s připojeným projektorem. K tomu je potřeba bezplatná registrace učitele na portálu mCourser.cz a aktivace unikátního učitelského kódu, který je umístěn v metodické příručce. Případně si jej lze vyžádat zdarma na e-mailu nakladatelstvi@klett.cz, ale pouze v případě, že ve výuce vyučující využívá tištěné učebnice a pracovní sešity. Platnost učitelského kódu není časově nijak omezena.

Učitel využívá portál mCourser.cz ve své třídě, ale přeje si, aby ho využívali i žáci

S portálem mCourser.cz mohou pracovat i žáci. A to ti, kteří si zakoupili pracovní sešit z Klett nakladatelství. Bezplatně se registrují na portálu mCourser.cz a k aktivaci daného dílu učebnice využijí unikátní kód z tištěného pracovního sešitu. Kód je platný 18 měsíců od data aktivace, nikoliv od data zakoupení učebnice / pracovního sešitu.

Plné propojení učitele se žáky – Klett LMS

Vyučující se může spojit se svými žáky ve virtuální učebně. Po napojení může jednoduše zadávat domácí úkoly a spravovat výsledky svých žáků.

Video instrukce, jak pracovat s mCourserem

Zajímá vás, jak snadno a efektivně pracovat s portálem mCourser? Podívejte se na krátké video návody, které vás provedou správou portálu krok po kroku.