Možnost využití odkazů zdarma skončila ke 30. 6. 2020.
V případě zájmu si můžete prohlédnou jednu vybranou lekci na webu příslušné série:

Interaktivní učebnice jsou běžně k prodeji na webu www.klett.cz.

Klett program pomoci učitelům – Klassnyje druzja

Vážení učitelé ruského jazyka,

ne každý žák má možnost využít online komunikaci se svým vyučujícím. Nejen pro tyto žáky – ale i pro jejich učitele – jsme připravili sérii didaktických materiálů pro procvičení ruštiny, které můžete ihned použít pro domácí přípravu.

Materiály budou vycházet v průběhu dubna a května, resp. do opětovného otevření škol, v cca 10denním intervalu. Všechny materiály jsme v rámci nouzového stavu uvolnili ke kopírování a šíření zdarma. Vycházejí z našich tištěných učebnic, nicméně jsou plně využitelné i pro ty, kteří podle nás nevyučují. Pevně věříme, že tato rychlá podpora pomůže nejen vám, ale i vašim žákům. Další materiály očekávejte kolem 20. dubna.

Pro žáky

Tematicky zaměřená dvojstránka k procvičení slovní zásoby velikonoc je ke stažení zde. Jedná se o PDF, které můžete svým žákům poslat e-mailem v příloze nebo např. Přes bakaláře. Materiály jsou na jazykové úrovni A2 s tím, že jsou použita slovíčka spojená s Velikonocemi.

Pro vyučující

Je připraven klíč na vyžádání zde.

TIP:

Potřebujete pro své žáky něco náročnějšího? Zadejte jim téma Velikonoce ve světě. Materiály pro žáky jsou zde, klíč pro vyučující na vyžádání zde.

Online cvičení pro vaše žáky

Vyzkoušejte se svými žáky online cvičení k sadě Klassnyje druzja zde. Můžete také využít online cvičení z prvního dílu Snova Klass! zde.