Možnost využití odkazů zdarma skončila ke 30. 6. 2020.
V případě zájmu si můžete prohlédnou jednu vybranou lekci na webu příslušné série:

Interaktivní učebnice jsou běžně k prodeji na webu www.klett.cz.

Klassnyje druzja – bezplatné plné využití interaktivní podpory

Vážení učitelé ruského jazyka,

v této složité a nepřehledné situaci se Vám pokusíme vyjít maximálně vstříc v domácí přípravě Vašich žáků do hodin ruského jazyka. Od dnešního dne je proto bezplatně a pro všechny – vyučující, žáky i rodiče – k dispozici první díl učebnice Klassnyje druzja 1 (další díly budou postupně přibývat) na interaktivním portálu www.mcourser.cz.

Klassnyje druzja 1 – Lekce 1 – zde
Klassnyje druzja 1 – Lekce 2 – zde
Klassnyje druzja 1 – Lekce 3 – zde
Klassnyje druzja 1 – Lekce 4 – zde
Klassnyje druzja 1 – Lekce 5 – zde
Klassnyje druzja 1 – Lekce 6 – zde

Pro učitele

Pouze klikněte na odkaz lekce, kterou chcete probrat / procvičit. Otevře se Vám ihned bez nutnosti registrace a přihlášení. I v případě, že Klassnyje druzja při výuce nepoužíváte, můžete tuto interaktivní podporu využít.
Upozorňujeme, že Klett Learning Management System při použití těchto odkazů není funkční. Pokud jej již využíváte, není potřeba používat odkazy výše. Pokud jej chcete začít používat, napište na
e-mail klett@klett.cz.

Pro žáky

Všechna cvičení jak v části učebnice, tak i v pracovním sešitě jsou k dispozici, jedním kliknutím lze zobrazit výsledky jednotlivých cvičení. Žáci využijí odkazy výše stejně jako učitelé.

Pro rodiče

Doporučujeme rozeslat tento e-mail, příp. jakkoliv Vámi upravený, rodičům Vašich žáků, aby mohli dohlédnout na řádnou domácí přípravu. Případné dotazy nechť rodiče směřují na e-mail program@klett.cz.

Možnost spojení Vás a Vašich žáků

Pomocí programu ClickMeeting, který využíváme pro naše webináře, jsme schopni spojit Vás s Vašimi žáky. Výuku byste tak mohli realizovat online, Vaši žáci by byli připojeni stejně jako učitelé v případě webinářů. Tato možnost je nabízena bezplatně. Máte-li zájem získat více informací, napište přímo na reditel@klett.cz.

Všechny informace na jednom místě

Aktualizovali jsme pro Vás speciální webovou stránku, která je určena pro sadu Klassnyje druzja. Je určena nejen pro učitele, ale rovněž pro Vaše žáky.

Webináře

Nemáte ještě zkušenosti s našimi interaktivními učebnicemi? Chcete správně a efektivně pracovat s interaktivním portálem? Nebo byste rádi získali tipy pro současnou online výuku? To vše pro Vás připravujeme v rámci našich webinářů. Sledujte náš web, ať Vám nic neunikne.

Pokud byste cokoliv potřebovali, jsme Vám plně k dispozici. Kontaktujte nás.