Možnost využití odkazů zdarma skončila ke 30. 6. 2020.

Interaktivní učebnice jsou běžně k prodeji na webu www.klett.cz.

Odemkli jsme portál s elektronickými učebnicemi direkt neu

Vážení učitelé německého jazyka,

Všechny tři díly původní výukové sady Direkt neu mají k dispozici praktickou a snadno přístupnou elektronickou podporu na portále www.iklett.cz. Vedle vyučujících mohou nyní i žáci využívat tyto elektronické učebnice bezplatně. Na portále je k dispozici i cvičebnice německé gramatiky.

Portál s elektronickými učebnicemi iklett.cz

Pro učitele

Elektronické učebnice direkt neu 1–3 umístěné na portálu www.iklett.cz jsou nyní přístupné pro žáky i učitele zdarma. Pokud jste s portálem ve vašich hodinách ještě nepracovali, vyžádejte si zdarma na e-mailu klett@klett.cz učitelskou časově neomezenou licenci.

Pro žáky

I žáci mohou ke své domácí přípravě používat tento portál. Některé funkce (jako je např. zobrazení výsledků cvičení) jim však nebudou přístupné. Vyžádejte si žákovské přístupy zdarma na e-mailu klett@klett.cz nebo nechte žáky, ať použijí unikátní kódy uvedené na druhé straně obálky učebnice.

Testy ke stažení zdarma

Testy ke všem třem dílům direkt neu si můžete vyžádat zde.

Klett-blätter

Další číslo oblíbeného online měsíčníku Klett-blätter vyjde v září 2020. Pro duben, květen a červen můžete využít loňská čísla. Ta jsou ke stažení zde.

Neznám sadu direkt interaktiv

Pokud jste ještě neměli možnost seznámit se s prvním dílem Direkt interaktiv, vyžádejte si vzorový výtisk zdarma na e-mailu klett@klett.cz. Můžeme jej odeslat na školní adresu nebo na Vaši privátní.

Více informací o sadě Direkt interaktiv najdete na našem webu.

Webináře

Nemáte ještě zkušenosti s našimi interaktivními učebnicemi? Chcete správně a efektivně pracovat s interaktivním portálem? Nebo byste rádi získali tipy pro současnou online výuku? To vše pro Vás připravujeme v rámci našich webinářů. Sledujte náš web, ať Vám nic neunikne.

Pokud byste cokoliv potřebovali, jsme Vám plně k dispozici. Kontaktujte nás.