Možnost využití odkazů zdarma skončila ke 30. 6. 2020.

Interaktivní učebnice jsou běžně k prodeji na webu www.klett.cz.

Učebnice němčiny Wir neu & Team Deutsch – důležité informace

Vážení učitelé německého jazyka,

výukové sady německého jazyka Wir neu a Team Deutsch mají k dispozici praktickou a snadno přístupnou elektronickou podporu na portále www.iklett.cz. Vedle vyučujících mohou nyní i žáci využívat tyto elektronické učebnice bezplatně.

Portál s elektronickými učebnicemi iklett.cz

Pro učitele

Elektronické učebnice Wir neu a Team Deutsch umístěné na portálu www.iklett.cz jsou nyní přístupné pro žáky i učitele zdarma. Pokud jste s portálem ve Vašich hodinách ještě nepracovali, vyžádejte si zdarma na e-mailu klett@klett.cz učitelskou časově neomezenou licenci.

Pro žáky

I žáci mohou ke své domácí přípravě používat tento portál. Některé funkce (jako je např. zobrazení výsledků cvičení) jim však nebudou přístupné. Vyžádejte si žákovské přístupy zdarma na e-mailu klett@klett.cz.

Možnost spojení Vás a Vašich žáků

Pomocí programu ClickMeeting, který využíváme pro naše webináře, jsme schopni spojit Vás s Vašimi žáky. Výuku byste tak mohli realizovat online, Vaši žáci by byli připojeni stejně jako učitelé v případě webinářů. Tato možnost je nabízena bezplatně. Máte-li zájem získat více informací, napište přímo na reditel@klett.cz.