Přinášíme nápady. Sdílíme zkušenosti.

Stationenlernen - Der nächste Halt: Weihnachten

icon
14.11.2018 v 09:00 hod.

icon
Kaiserštejnský palác, Malostranské nám. 37/23, 110 00 Malá Strana


icon
12 z 25


Stationenlernen

Výuka pomocí stanic je populární moderní metodou, kterou mohou pedagogové využít pro mnoho témat a cílů. Umožňuje široké využití, respektování různých učebních stylů žáků, podporuje možnost diferenciace a rozvoj autonomie při učení žáků. Během semináře budete mít možnost absolvovat jednu vyučovací hodinu, která bude touto metodou vedena. Na konci bloku bude zařazeno krátké shrnutí a sdílení zkušeností.




Lenka Kovačková
Vystudovala němčinu a češtinu na Pedagogické fakultě v Praze. Od té doby působila na různých školách. Pro nakladatelství Klett vytváří Klett-Blätter a spolupracuje na nové verzi učebnice Direkt. Má ráda bláznivé nápady. Při učení nesmí chybět kreativita a humor.

Klára Jansová
Absolvovala Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy (matematika a německý jazyk). Přes deset let působí v oblasti vzdělávání, většinu času jako lektorka německého jazyka. Působila na pozici koordinátorky v CERMAT, se kterým spolupracuje do současnosti. Dále se jako metodička podílela na vzniku ucelené řady učebních materiálů metodou CLIL. V současné době vedle jazykové výuky spolupracuje s nakladatelstvím Klett na pozici konzultanta ve vzdělávání.



Přihlášení na seminář




Výše uvedené údaje budou použity pro registraci účastníka a pro zaslání organizačních informací o semináři. Více informací o zpracování osobních údajů naleznete na www.klett.cz/osobniudaje

* Vyplňte v případě, že se jedná o akreditovaný seminář.