Přinášíme nápady. Sdílíme zkušenosti.

Mluvit naučíme mluvením

icon
1.11.2017 v 10:10 hod.

icon
Kaiserštejnský palác, Malostranské nám. 37/23, 110 00 Malá Strana


icon
20 z 20


Mluvit naučíme mluvením
Současné pojetí cizojazyčného vzdělávání vychází z komunikačního přístupu a jeho cíle v podobě komunikační kompetence. Otázkou je, do jaké míry se cíle cizojazyčného vzdělávání promítají do reálné výuky. Nejvíce zastoupenými řečovými dovednostmi jsou aktuálně často čtení a poslech, relativně méně mají žáci příležitosti k mluvení a psaní. Seminář má za cíl seznámit účastníky se širokou škálou aktivit, které projevují ústní projev ve výuce.

Mgr. Tomáš Černý
Absolvoval VŠB – Technickou univerzitu v Ostravě a univerzitu v Kolíně nad Rýnem. Věnuje se výuce dospělých studentů i gymnaziálních žáků, působí jako krajský metodik pro NJ, externí spolupracovník Cermat, je školitelem pro státní maturitu pro německý jazyk a examinátorem mezinárodních zkoušek Goethe-Institutu. Je spoluautorem učebnice Direkt a Cvičebnice k nové maturitě.



Přihlášení na seminář




Výše uvedené údaje budou použity pro registraci účastníka a pro zaslání organizačních informací o semináři. Více informací o zpracování osobních údajů naleznete na www.klett.cz/osobniudaje

* Vyplňte v případě, že se jedná o akreditovaný seminář.