Přinášíme nápady. Sdílíme zkušenosti.

Práce s videem aneb Kliknutí na Play a Stop to nekončí

icon
1.11.2017 v 09:00 hod.

icon
Kaiserštejnský palác, Malostranské nám. 37/23, 110 00 Malá Strana


icon
25 z 25


Práce s videem aneb Kliknutím na Play a Stop to nekončí
Video se stává běžnou součástí výuky cizích jazyků a je bezpochyby nástrojem jejího zatraktivnění. Nabízí však významné obohacení výuky pouze tehdy, pokud se s ním správně pracuje. Nechte se inspirovat množstvím nápadů a tipů, jak efektivně používat video ve výuce a co všechno lze s videem dělat. Ukážeme si, jak s videem efektivně pracovat, jaké aktivity zařadit před/v průběhu/po shlédnutí videa, jaké videomateriály lze ve výuce používat a jak lze stahovat volně dostupná videa a vytvářet krátké záznamy videí.

Mgr. Petr Hladík
Vystudoval magisterský obor Učitelství českého a německého jazyka na ZČU v Plzni. Osm let se věnuje výuce německého jazyka a češtiny pro cizince. Spolupracuje s Österreich Institut v Brně, EF Privates Sprachinstitut v Mnichově a jazykovými školami Skřivánek, Slůně svět jazyků a Sprint centrum vzdělání. Díky tomu získal zkušenosti v oblasti lektorování a organizování firemních, individuálních a skupinových kurzů různých jazykových úrovní. V posledních letech se zabývá i metodikou výuky, ve které spatřuje příležitost k zintenzivnění pokroku studentů. Spolupracuje na tvorbě středoškolských učebnic němčiny a je autorem knih 111 her pro atraktivní výuku angličtiny, 111 her pro atraktivní výuku němčiny a 111 her pro atraktivní výuku jazyků. Pořádá metodické semináře a workshopy pro učitele.


Přihlášení na seminář




Výše uvedené údaje budou použity pro registraci účastníka a pro zaslání organizačních informací o semináři. Více informací o zpracování osobních údajů naleznete na www.klett.cz/osobniudaje

* Vyplňte v případě, že se jedná o akreditovaný seminář.