Přinášíme nápady. Sdílíme zkušenosti.

Dodací a platební podmínky

Není-li výslovně sjednán termín plnění, závisí plnění na možnostech dodavatele. Objednávky jsou v takovém případě vyřizovány zpravidla do dvou pracovních dnů ode dne potvrzení objednávky dodavatelem. Objednávky zboží dováženého ze Spolkové republiky Německo, případně Velké Británie, které nemá dodavatel skladem, jsou vyřizovány zpravidla do 21 kalendářních dnů ode dne potvrzení objednávky dodavatelem.

  1. Není-li výslovně sjednán způsob nebo místo plnění, je objednané zboží odběrateli automaticky zasíláno prostřednictvím pošty na dobírku.
  2. Náklady spojené s dodáním zboží jdou k tíži odběratele, není-li stanoveno jinak.

Možnosti placení

Online platby pro nás zajišťuje Platební brána ComGate. Poskytovatel služby, společnost ComGate Payments, a.s. je licencovaná Platební instituce působící pod dohledem České národní banky. Platby probíhající skrze platební bránu jsou plně zabezpečeny a veškeré informace jsou šifrovány.

ComGate Payments, a.s.
Gočárova třída 1754 / 48b, Hradec Králové
E-mail: platby-podpora@comgate.cz
Tel:  +420 228 224 267

Platba kartou

Nejrychlejší způsob zaplacení online. Do rozhraní Platební brány ComGate zadáte číslo karty, datum platnosti a CVC kód - tři čísla, která najdete v podpisovém proužku na zadní straně karty. Vše je zabezpečeno standardem 3D Secure, a tak budete nejspíš požádáni o zadání číselného kódu, který obdržíte SMSkou od své banky.

Platba bankovním převodem

Okamžitá platba prostřednictvím internetového bankovnictví. Platební brána ComGate vás přesměruje do vašeho internetového bankovnictví, kam se přihlásíte jako obvykle a zde potvrdíte už připravený platební příkaz. 

Poštovné

Poštovné a příp. doběrečné při objednávce nad 4000 Kč s DPH není účtováno. To znamená, pokud součet cen bez DPH na jedné objednávce překročí 4000 Kč s DPH od koncového zákazníka poštovné bude 0 Kč.

V případě, že celková částka objednávky nepřekročí 4000 Kč s DPH bude účtováno 99 Kč poštovné a balné za zásilku. U zásilek na dobírku bude navíc účtováno 49 Kč.