Přinášíme nápady. Sdílíme zkušenosti.

Reklamační podmínky

 

  1. Odběratel má v případě zcela nebo částečně vadného plnění právo na výměnu vadného zboží za bezvadné, nebo poskytnutí přiměřené slevy z ceny plnění, nebo na odstoupení od kupní smlouvy.
  2. Reklamace musí být uplatněna písemnou formou. Pro reklamování vadného zboží platí přiměřeně ustanovení o objednávce. Náklady spojené s uplatněním práva z odpovědnosti za vady plnění – dále jen „reklamace“ nese dodavatel.

 

1. Uvnitř zásilky je poškozené nebo zaměněné zboží

Poškozené nebo zaměněné zboží k reklamaci nám prosím doručte osobně nebo poštou na adresu:

Klett nakladatelství, Jičínská 2349/10, 130 00 Praha 3 – Vinohrady

Případně na:

Klett nakladatelství, Jeronýmova 1623, 250 82 Úvaly

K výrobku prosím přiložte kopii dodacího listu nebo faktury a také informaci, proč zboží reklamujete. Na vyřízení reklamace máme podle zákona 30 dní.

2. Zásilka, kterou se mi snaží předat dopravcem je viditelně poškozená.

Nechte si od dopravce sepsat protokol o poškození zásilky. Popište do něj, v jakém stavu zásilka dorazila. Na adresu info@klett.cz pošlete e-mail s předmětem "Stížnost na přepravu". Popište v něm celý problém, uveďte na sebe kontakt a nezapomeňte zmínit číslo zásilky a faktury. Naše zákaznické oddělení se vám ozve a domluví se s vámi na dalším postupu.

3. Zboží je v pořádku, ale už ho nechci nebo jsem zjistil/a, že jsem si špatně objednal/a

Na odstoupení od kupní smlouvy bez udání důvodu máte od převzetí zásilky 14 dní. Nejsnazší cesta je doručit zboží společně s dokumentem o odstoupení od smlouvy (postačí průvodní dopis s informacemi) na adresu:

Klett nakladatelství, Jičínská 2348/10, 130 00 Praha 3 -Vinohrady

Informaci o odstoupení od smlouvy můžete poslat také e-mailem na adresu info@klett.cz a zboží nám poslat na adresu Klett nakladatelství, Jičínská 2348/10, 130 00 Praha 3

Peníze za zboží vám vrátíme do 14 dnů.

Jestliže si s čímkoliv nevíte rady, obraťte se prosím na naše zákaznické oddělení na e-mailové adrese info@klett.cz nebo na telefonní lince 233 084 110.