Přinášíme nápady. Sdílíme zkušenosti.
Němčina Střední školy Berliner Platz neu

Berliner Platz neu



Metodické materiály

Berliner Platz NEU je učebnice pro dospělé a mládež od 16 roků. Byla vyvinuta zejména pro studenty bez předchozí znalosti jazyka a umožňuje intenzivní přípravu na každodenní život v německy mluvících zemích. Berliner Platz NEU představuje všechna témata, která jsou nezbytná pro zvládnutí běžných situací každodenního života. Proto je Berliner Platz NEU vhodný jak pro účastníky kurzů v německém prostředí, tak i pro studenty v zahraničí, kteří se zajímají o život v Německu, Rakousku nebo Švýcarsku. Berliner Platz NEU umožňuje díky nové vizuální koncepci a jasné a přehledné struktuře snadný a motivující vstup do němčiny a do každodenní reality německy mluvících zemí. Důraz je kladen na vyvážený nácvik všech dovedností: poslechu, mluvení, čtení i psaní.

Pro správné porozumění je správná výslovnost minimálně tak důležitá jako dobré znalosti slovní zásoby a gramatiky. Proto hraje nácvik výslovnosti – zejména v prvních kapitolách – velmi důležitou roli.

Berliner Platz NEU nabízí rozmanité úkoly a cvičení. Důležitou roli přitom hrají projekty, které napomáhají použití již probraného učiva v realitě. Na úkolech k projektu se pracuje mimo třídu a vedou tak k samostatné práci, vyžadují nezávislý, ale snadno zvládnutelný výzkum v každodenním životě.

Berliner Platz NEU 1–3 je k dispozici ve 3 nebo v 6 dílech a probráním učebnice Berliner Platz NEU 4 se dostanete na úroveň B2. Berliner Platz NEU rovněž připravuje studenty na zkoušky Start Deutsch 1 a Start Deutsch 2, na Zertifikat Deutsch a DeutschTest für Zuwanderer i na telc Deutsch B1+ für den Beruf,  Goethe-Zertifikat B2 a telc Deutsch B2.

Pro přípravu na integrační kurz doporučujeme úvodní kurz Berliner Platz NEU.  Díky hladké progresi a výrazné vizualizaci připravuje na práci s učebnicemi v integračním kurzu.

foto
EAN: 9783126060776
Prodejní cena: 749,00 Kč
Vaše cena se slevou 15%:
636,65 Kč s DPH
ks 

foto
EAN: 9783126060790
Prodejní cena: 469,00 Kč
Vaše cena se slevou 5%:
445,55 Kč s DPH
ks 

foto
EAN: 9783126051118
Prodejní cena: 399,00 Kč
Vaše cena se slevou 15%:
339,15 Kč s DPH
ks